Ετοιμο είναι το προσκλητήριο του γάμου του Βασίλη Κικίλιακαι της Τζένης Μπαλατσινού με παραλήπτες πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους, καθώς ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ιδιαίτερα κλειστό κύκλο, αφού οι προσκεκλημένοι δεν ξεπερνούν τους 100. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο προσκλητήριο ζητούν από τους φίλους τους, αντί για δώρο γάμου, όποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά στο Ειδικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα, όπου φιλοξενούνται 285 παιδιά με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, καθώς και έλλειψη οικογενειακού στηρίγματος.
Ο γάμος του Βασίλη Κικίλιακαι τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και της Τζένησ Μπαλατσινού είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, στο εκκλησάκι που είναι μέρος προσευχής και κατάνυξης και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά.
Οι προετοιμασίες για το μυστήριο είναι στην τελική ευθεία. Η Τζένη έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το νυφικό της που θα είναι Zeus + Δione.
Κουμπάροι του Βασίλη και της Τζένης θα είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος από το Πανεπιστήμιο, προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ μετά από μια εξαιρετική προπονητική καριέρα ως βοηθός προπονητή δίπλα σε μεγάλους Έλληνες και ξένους προπονητές στην Ελλάδα, Γερμανία, Ρωσία, Λιθουανία αλλά και σαν βοηθός του Ιταλού Τρινκέρι στην Ελληνική Εθνική ομάδα. Η σύζυγος του Ηλία, Έμη Πανουσοπούλου, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.