H Ρωσία είναι τις τελευταίες μέρες ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Ο Sergey Lazarev εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και τη σκηνική παρουσία του. Το τραγούδι του «Scream» μια δυναμική μπαλάντα καθήλωσε το κοινό.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός βρίσκεται πίσω από το σκηνοθετικό δρώμενο επί σκηνής, ενώ στη σύνθεση είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος.
Οι αστραπές και οι βροχές στο video wall της εμφάνισής του δημιούργησαν μια απίστετυη ατμόσφαιρα, ταιριαστή με το τραγούδι.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.