Η στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle στο Λος Άντζελες - Δείτε βίντεο

Η στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle στο Λος Άντζελες - Δείτε βίντεο

Ο εκτελεστής αρχικά πυροβολεί από απόσταση και στη συνέχεια από πιο κοντά - Άγνωστα τα κίνητρά του - Για μέλος συμμορίας μιλούν οι Los Angeles Tiimes

foto-ruper
Τη στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του με ρούχα στο Λος Άντζελες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Hussle να βρίσκεται μαζί με άλλα τρία άτομα έξω από το κατάστημα όταν τους πλησιάζει ένας άνδρας και τους πυροβολεί αρχικά από απόσταση.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο εκτελεστής έχει πλησιάσει τα θύματά του και πυροβολεί ξανά με αποτέλεσμα ο ράπερ να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Nipsey Hussle (UPCLOSE FOOTAGE) SURVEILLANCE SHOOTING OF NIPSEY HUSSLE IN PARKING LOT


Τα άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής αφού σκότωσε τον Hussle να τον χτυπάει με το πόδι πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, που δεν έχουν καταλήξει στο κίνητρο του δράστη, ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης τα στοιχεία του βασικού υπόπτου, που ακούει στο όνομα Έρικ Χόλντερ . Πηγή που επικαλούνται οι Los Angeles Times αναφέρει ότι ο εκτελστής ήταν μέλος συμμορίας.



Ο ράπερ τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να λάβει μέρος σε σύσκεψη με εκπροσώπους του αστυνομικού τμήματος το Λος Άντζελες προειμένου να συζητήσουν μέτρα για την πάταξη της εγκληματικής δράσης των συμμοριών στην πόλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης