Ο Νίκος Μαστοράκης αποχαιρετά τη Μαριάννα Τόλη: «Η αλήθεια είναι σκληρή... η Μαριάννα πέθανε»

Ο Νίκος Μαστοράκης αποχαιρετά τη Μαριάννα Τόλη: «Η αλήθεια είναι σκληρή... η Μαριάννα πέθανε»

Ο Νίκος Μαστοράκης ήταν αυτός που διέκρινε το ταλέντο της νεαρής τότε Μαριάννας Δημοτάκη

mastorakis-toli01
«Όταν γύρισα από την Αμερική με …ανακάλυψε… ο Νίκος Μαστοράκης και είχα την τύχη να γίνει για λίγο ο μάνατζέρ μου. Μια μέρα με έστειλε με την κιθάρα μου σε ένα σπίτι σε μία πάροδο της οδού Πατησίων. Δε ρώτησα τίποτα, (στον Μαστοράκη δεν έφερνες αντιρρήσεις ήταν ο μόνος που ήξερε τι έκανε εκείνη την εποχή.) Κτύπησα την πόρτα και μπήκα σε ένα παράξενο δωμάτιο όπου καθόταν τρείς άντρες και συζητούσαν. Το σπίτι ήταν του Βαγγέλη Παπαθανασίου, κοντά του σε ένα πιάνο σιγοτραγουδούσε ο Ντέμης Ρούσσος και παραδίπλα καθόταν ο Διονύσης ο Σαββόπουλος με τον οποίο συζητήσαμε για την αγάπη που είχαμε και οι δύο στον Μπόμπ Ντύλαν. Η μουσική ήταν η αναπνοή μας»

Αυτά τα λόγια έχει πει σε μια από τις συνεντεύξεις της, η Μαριάννα Τόλη για τον Νίκο Μαστοράκη. Ο παρουσιαστής- δημοσιογράφος ήταν αυτός που διέκρινε το ταλέντο της νεαρής τότε Μαριάννας Δημοτάκη και της έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο της. Χθες, η Μαριάννα Τόλη έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, τον οποίο πάλευε παληκαρίσια αρκετό καιρό.

Ο Νίκος Μαστοράκης αποχαιρέτησε στο facebook τη φίλη των νεανικών του χρόνων με ένα συγκινητικό κέιμενο:

«ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Αποψε ειναι μια θλιβερη βραδια για μενα. Η Μαριαννα Τόλη, η φιλη των νεανικων μου χρονων Μαριαννα Δημοτακη, το κοριτσι με την κιθαρα που για πολυ καιρο ηταν παντου οπου ημουν κι εγω, πεθανε νικημενη απο τον καρκίνο. Tι κι αν απεχθανομαστε αυτο το «πεθανε» κι αν το αντικαθιστουμε ανοητα με το «εφυγε» ή το στολιζουμε με ενα σωρο κολακευτικα επιθετα. Η αληθεια ειναι σκληρη σαν τη λεξη, η Μαριαννα πέθανε. Το αυθεντικο της χαμογελο, που καθρεφτιζε την καλη κι ομορφη ψυχη της, η ατσαλινη αυτοπεποιθηση της, παντρεμενη με ατελειωτη ανασφαλεια, το χιουμορ της που αντεχε σε καθε ειδους πείραγμα, ολα αυτα τα σπανια χαρισματα σ’ ενα και μονο ανθρωπο, γινονται πια μονο πικρες αναμνησεις; Κι ειναι η πρωτη φορα που θα μπορουσα να γραφω ωρες πολλες και δεν μπορω να συνταξω ουτε μια λεξη περισσοτερη»…

< br>
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης