Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίαςσυγκέντρωσε χθες πλήθος διάσημων καλεσμένων. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν και Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Παύλο και την κόρη τους Μαρία Ολυμπία.
Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι το ζευγάρι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κάθισε στην πρώτη σειρά στην εκκλησία του κάστρου του Windsor ακριβώς μπροστά από την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της η Μαρί Σαντάλ...
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.