Ενα βίντεο που μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Βογιατζάκη. Η ομοιότητα της ηθοποιού με τη νικήτρια της 63ης Εurovison είναι εκπληκτική και προσφέρει άφθονο γέλιο.
Χθες ο Φώτης Σεργουλόπουλος την κάλεσε χθες βράδυ στη Eurovision Night στο Shamone η Σοφία, ανέβηκε στη σκηνή του κλαμπ και απλά έγινε χαμός!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους