Για την περίοδο που νόσησε από καρκίνο μίλησε η Στεφανί Καπετανίδη, εξηγώντας πως όσο εκείνη βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο, έμαθε πως και η μητέρα της είχε έρθει αντιμέτωπη με την ασθένεια αυτή.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ανέφερε πως όλη αυτή η περιπέτεια της έδωσε την ευκαιρία να πει πράγματα με τη μητέρα της πολύ «ανοιχτά» και να εκφράσουν την αγάπη τους η μία για την άλλη, χωρίς εμπόδια.
Η Στεφανί Καπετανίδη είπε για τον καρκίνο και τη μητέρα της: «Ενώ εγώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο, μετά απ’ την επέμβασή μου, έμαθα για τη μαμά ότι ξεκίνησαν οι πόνοι. Και άρα μάθαμε μετά από μία εβδομάδα ότι είχε και εκείνη καρκίνο. Εκείνη την ώρα, απλά δεν μπορείς να σκεφτείς. Νόμιζα ότι μου έκαναν μία κακόγουστη φάρσα. Δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Αλλά όλα γίνονται τελικά, αναγκαστικά μπαίνεις σε ένα χορό που πρέπει να χορέψεις. Σε αυτές τις στιγμές όντως γίνονται κάποια μαγικά πράγματα. Ζεις στιγμές εντελώς διαφορετικές. Και πραγματικά τι να πω. Το ευγνωμονώ που μπορέσαμε με τη μαμά μου για δύο μήνες να πούμε πράγματα. Ακόμα ανατριχιάζω. Είναι σημαντικό ότι πραγματικά μπορέσαμε να πούμε "σ’ αγαπώ" η μία στην άλλη, χωρίς να υπάρχει τίποτα από πίσω να το σκιάζει. Τίποτα. "Κόρη μου, Στεφανί μου, σ’ αγαπώ", "κι εγώ μαμά σ’ αγαπώ". Το πήρα όλο και της το έδωσα. Μόνο αυτό».
Δείτε το βίντεο στο 10ο λεπτό
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfu3sgra31e1)
Η μητέρα της Στεφανί Καπετανίδη έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια. Σε συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον περασμένο Οκτώβριο, είχε πει για την απώλειά της: «Πριν έναν χρόνο έχασα τη μαμά μου. Είναι πολύπλοκο το πώς διαχειρίστηκα τον θάνατό της. Ήταν δύσκολη περίοδος γιατί αρρωστήσαμε μαζί με τη μαμά μου, ταυτόχρονα σχεδόν. Εγώ το ξεπέρασα, εκείνη όχι, ήταν δύσκολο που το ζήσαμε μαζί. Έπρεπε να την φροντίζω όταν ήμουν στην ανάρρωση μου. Δεθήκαμε ακόμη περισσότερο. Τώρα μου βγαίνει ακόμη πολύς θρήνος. Συνεχίστηκαν να υπάρχουν καρκίνοι στην οικογένεια, κάθε δυο μήνες δηλαδή μάθαινα για κάποιον κοντινό μας. Εγώ το ξεπέρασα».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.