Ραντεβού στο Άλσος Βεΐκου έδωσαν οι παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» που γνώρισε σαρωτική επιτυχία. Οι πρώην «Διάσημοι» και «Μαχητές» κάθισαν στις ειδικές εξέδρες που είχαν στηθεί στη σκηνή για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο ημιτελικό. Έπειτα από την ψηφοφορία των τηλεθεατών - διάρκειας 3 και κάτι ωρών- ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, πέρασαν στον τελικό του παιχνιδιού και ήρθαν ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο, των 100.000 ευρώ.
Τι έκανε όμως o γοητευτικός personal trainer μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι; Βγήκε για ποτό με τους πρώην συμπαίκτες του. Η Ειρήνη Κολιδά ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρουν όλοι μαζί. Στην παρέα των «Μαχητών» ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που ανήκε στην ομάδα των «Διάσημων» και αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.
(Από αριστερά προς τα δεξιά) Ελένη Δάρρα, Ειρήνη Κολιδά, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γουίλι Καλβουρτζής, Δημήτρης Πασχούλας, Ελισάβετ Δοβλιατίδου.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.