Βίλα στην Πάρο χτίζει η Monica Bellucci

Βίλα στην Πάρο χτίζει η Monica Bellucci

Δηλώνει ξετρελαμένη με το νησί!

Βίλα στην Πάρο χτίζει η Monica Bellucci
Πριν από μερικές ημέρες πήραν «φωτιά» τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην είδηση της άφιξης της Monica Bellucci στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Πάρου.

Η γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιός φαίνεται ότι περνάει τόσο ωραία στο νησί, που έχει αποφασίσει ότι θα το επισκεφτεί και άλλες φορές. Και μιας και είναι ξετρελαμένη με το νησί των Κυκλάδων,τι καλύτερο από το να χτίσει και το δικό της προσωπικό ησυχαστήριο, που θα της επιτρέψει να περνάει ακόμα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα στη χώρα μας.

Κλείσιμο

Οι φήμες για τα... σχέδια της Monica όλο και πληθαίνουν, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, τη βίλα της έχει αποφασίσει να τη χτίσει στην περιοχή Τσουκαλιά, δίπλα στο σπίτι των Γάλλων φίλων της που την φιλοξενούν αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού η υπό κατασκευήν βίλα βρίσκεται σχεδόν κολλητά με το σπίτι των φίλων της ηθοποιού και σίγουρα εκείνοι ήταν που της έβαλαν την ιδέα να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο.

Πάντως στο νησί επικρατεί άκρα μυστικότητα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της βίλας και φυσικά για ευνόητους λόγους η Monica Bellucciδεν αποκαλύπτει τα σχέδιά της.

Η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τις ντίβες που κατά καιρούς έχουν επισκεφτεί την Πάρο. Κυκλοφορεί άνετη με τα παιδιά της ανάμεσα στον κόσμο και μάλιστα σύμφωνα με Παριανούς έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στο… σουβλάκι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης