Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής δεν θα συμμετάσχει πια στο μουσικό σόου, που διαγωνιζόταν με τη Μαίρη Αργυριάδου. Όπως αναφέρεται: «Το Open ανακοινώνει ότι στην παραγωγή του "Just the 2 of Us" δεν θα συμμετάσχει πλέον ο Κώστας Δόξας».
Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, και αποφάσισε την έκτιση τεσσάρων μηνών. Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την αποδιδόμενη πράξη, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε ως συνήγορος υπεράσπισης ο Σπύρος Δημητρίου. Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, η πλευρά της μηνύτριας, που εκπροσωπήθηκε από τους Νίκο Διαλυνά, Άρτεμη Διαλυνά και Νάσο Διαλυνά, εξέφρασε ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.