Το «Just the 2 of Us» κάνει πρεμιέρα απόψε, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο OPEN πιο φρέσκο από ποτέ.
Την παρουσίαση αναλαμβάνει ο Νίκος Κοκλώνης που δίνει τον ρυθμό σε μια βραδιά γεμάτη εντυπωσιακά σκηνικά, δυνατές ερμηνείες και μοναδικές συνεργασίες. Ζευγάρια-έκπληξη από τον χώρο της showbiz και καταξιωμένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ανατρεπτικές συμπράξεις, με σκοπό να κερδίσουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής.
Η Ιουλία Καλλιμάνη, ανεβαίνει στη σκηνή του τηλεοπτικού σόου σε μια special εμφάνιση. Στο backstage, το σκηνικό ζωντανεύει και η Modern Cinderella με τον Τρύφωνα Σαμαρά υποδέχονται τα ζευγάρια μετά τις ερμηνείες τους σε στιγμές γεμάτες αυθορμητισμό και χαμόγελα.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!