Στην επίθεση που δέχτηκε η Αριάνα Γκράντε από θαυμαστή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Wicked: For Good» στη Σιγκαπούρη αναφέρθηκε η Σίνθια Ερίβο.
Ενώ η 32χρονη σταρ περπατούσε, στις 13 Νοεμβρίου, στο κίτρινο χαλί μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, ένας άντρας πήδηξε από το κιγκλίδωμα και όρμησε προς το μέρος της.Η Ερίβο προσπάθησε να τον απομακρύνει, με την Γκράντε να μην μπορεί να κρύψει την ταραχή της.
Η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της τι σκεφτόταν τη στιγμή που επενέβη: «Δεν σκεφτόμουν πραγματικά», είπε η Ερίβο στην εκπομπή Today. «Ήθελα απλώς να σιγουρευτώ ότι η φίλη μου ήταν ασφαλής. Είμαι βέβαιη ότι δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τέτοιες καταστάσεις. Ήθελα απλώς να είναι καλά. Αυτό ήταν το πρώτο μου ένστικτο».
Cynthia Erivo Recalls "Instinct" To Protect Ariana Grande From Singapore Red Carpet Invader: "You Never Know" https://t.co/z0H0S2F9NB
Βίντεο από το περιστατικό είχε δημοσιεύσει στο Instagram και ο ίδιος ο Γουέν, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκε κατηγορία για διατάραξη δημόσιας τάξης. Αφού δήλωσε ένοχος, καταδικάστηκε σε εννέα ημέρες φυλάκισης, υποσχόμενος στον δικαστή ότι δεν θα επαναλάβει τη συμπεριφορά του.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος προκαλεί ένταση σε δημόσιες εκδηλώσεις. Στα κοινωνικά του δίκτυα, όπου αυτοχαρακτηρίζεται ως «Troll Most Hated», εμφανίζεται σε σειρά περιστατικών να διακόπτει συναυλίες και εκδηλώσεις, όπως όταν ανέβηκε στη σκηνή στη συναυλία της Κέιτι Πέρι στο Σίδνεϊ τον Ιούνιο ή όταν έκανε το ίδιο σε εμφάνιση των The Chainsmokers τον Δεκέμβριο.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.