Με ένα σχόλιο για την εμφάνισή της έκανε έναρξη η Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στο «Super Κατερίνα», λέγοντας πως κοιτώντας τον εαυτό της, βλέπει ότι έχει παχύνει.
Η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και στη συνέχεια είπε ξεσπώντας σε γέλια: «Κοιτάω το πλάνο μου και βλέπω ότι έχω παχύνει». Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο σύνολο συνδυάζοντάς το με λευκό oversized σακάκι.
Οι εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα είναι γεμάτες υπονοούμενα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Δείτε το βίντεο
Η όλο νόημα κίνηση του Χάρη Σιανίδη στην Κατερίνα Καινούργιου
Ο Χάρης Σιανίδης ανάρτησε βίντεο από τη συγκεκριμένη στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, υπογραμμίζοντας πως η παρουσιάστρια είναι «στα καλύτερά της». «Με την αγαπημένη μου, στα καλύτερά της», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.