Ποζάροντας με τον γιο του Γιάννηκαι την Ιουλία Καραπατάκη, ο Σωκράτης Μάλαμας θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής του περιοδείας.
Ο τραγουδιστής ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook μια κοινή φωτογραφία τους γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλοκαίρι 2025. Σας ευχαριστούμε πολύ!».
Τους προηγούμενους μήνες, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Γιάννης Μάλαμας πραγματοποίησαν εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την καλοκαιρινή τους περιοδεία.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.