«Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν, όπως κάθε μάνα δεν είναι κοντά στις εξόδους του γιου της», ανέφερε η μητέρα του Γλυκερία η οποία πρόσθεσε ότι «δεν είχε ποτέ, κανένας πρόβλημα μαζί του και σίγουρα για να αντιδράσει, δέχτηκε δράση την οποία δεν άντεξε».
Επιπλέον, σημείωσε ότι «δεν είχε δημιουργήσει ποτέ θέμα στο παρελθόν, είναι καλό παιδί ο γιος μου κι αυτή τη στιγμή η ψυχολογία του είναι χάλια».
Ο 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου και ως τότε θα είναι ελεύθερος.
Το περιστατικό
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 05:25 σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ οδηγού ταξί και δύο ατόμων, που χτύπησαν την πόρτα του αυτοκινήτου και έβρισαν τον οδηγό. Κατά τον έλεγχο, ο ένας από τους δύο αντέδρασε και εξύβρισε τους αστυνομικούς.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ