Μία βόλτα με τον 2,5 μηνών γιο της στα Χανιά πραγματοποίησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από το παλιό λιμάνι.
Η αθλητικογράφος και ο Γρηγόρης Μόργκαν κάνουν τα πρώτα ταξίδια με το παιδί τους και μέσα από αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα social media, οι διαδικτυακοί της φίλοι βλέπουν την καθημερινότητά τους.
Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, η αθλητικογράφος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο Instagram από τη βόλτα που έκανε με το καρότσι, κοιτάζοντας χαμογελαστή τον γιο της, που βρισκόταν μέσα σε αυτό.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή