Ενώ ο Μπρους Γουίλις συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τη μετωποκροταφική άνοια, με την οποία διαγνώστηκε το 2023, η κόρη του, Σκάουτ, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Σκάουτ Γουίλις με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram εκείνη και η αδερφή της, Ράμερ, κάθονται σε έναν καναπέ σε εξωτερικό χώρο, με τον 70χρονο ηθοποιό να είναι ανάμεσά τους. Ο Γουίλις απαθανατίζεται χαμογελαστός, η Σκάουτ φαίνεται να τον αγκαλιάζει και η Ράμερ να ακουμπά τρυφερά το χέρι της στο κεφάλι του.
Δείτε τη φωτογραφία
Το 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από την υποκριτική λόγω διάγνωσης με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα λόγου και γραφής. Έναν χρόνο αργότερα, ανακοινώθηκε πως ο σταρ του Χόλιγουντ έχει μετωποκροταφική άνοια.
Έκτοτε, αντιμετωπίζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας του, με τη στήριξη και την αγάπη των κοντινών του ανθρώπων. Η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και οι τρεις κόρες τους, Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, φροντίζοντας να ενημερώνουν τους θαυμαστές του για την πορεία της υγείας του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.