Μία αναφορά στη μητέρα της, Θάλεια και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, δηλώνοντας πως το καλοκαίρι αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό θέμα, χωρίς ωστόσο να προχωράει σε λεπτομέρειες.
Η παρουσιάστρια έκανε αρχικά ένα σχόλιο για την ευγνωμοσύνη και συγκεκριμένα δήλωσε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στο «Super Κατερίνα», πως σπάνια «ακούς ανθρώπους τη σημερινή μέρα να λένε “είμαι ευτυχής”».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη μητέρα της, λέγοντας πως η πορεία της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση, με την Κατερίνα Καινούργιου να νιώθει ευγνώμων με αυτή την εξέλιξη: «Η ευγνωμοσύνη είναι κάτι, το οποίο το ξεχνάμε. Είναι μια κουβέντα που έκανα πολλές φορές με τη μητέρα μου που πέρασε πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι με θέματα υγείας. Πάρα πολύ δύσκολα. Της έλεγα ότι εφόσον όλα πηγαίνουν καλύτερα και αυτή τη στιγμή γλίτωσες από το χειρότερο, θέλω να λες "είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ τον Θεό που ζω, ευχαριστώ τον Θεό για κάθε ανάσα που παίρνω". Το ξεχνάμε αυτό».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.