Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Ανθή Φακιδάρη, κάνοντας αυτή τη φορά μια στάση στη Νάξο. Το μοντέλο που υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε σόου της Victoria's Secret τον περασμένο Οκτώβριο, πριν από μερικές εβδομάδες είχε μοιραστεί εικόνες από την παραμονή της στην Πάρο.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Νάξο. Σε κάποια από αυτά απαθανατίζεται στην παραλία, ενώ σε κάποια άλλα πόζαρε στα γραφικά σοκάκια κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου της, ενώ αποτύπωσε και τοπία του κυκλαδίτικου νησιού.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.