Στην Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές βρέθηκε η Ανθή Φακιδάρη, δημοσιεύοντας μια σειρά από στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο που υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret, τον περασμένο Οκτώβριο, ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ανθή Φακιδάρη με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram, ποζάρει πάνω σε σκάφος, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε άλλες φαίνεται να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά στις παραλίες της Πάρου ή να κάνει θαλάσσια σπορ.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.