Ως «δώρο ζωής» χαρακτήρισε την Τζένη Οικονόμου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αναφερόμενος στη σχέση τους που μετρά ήδη περισσότερο από έναν χρόνο, ενώ εξήγησε πως η παρουσία της έχει φέρει ουσιαστικό νόημα στην καθημερινότητά του.
Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με λόγια αγάπης και εκτίμησης για την ηθοποιό και τον δεσμό που διατηρούν, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη 10 Ιουνίου, στην εκπομπή «Πρωινό»: «Με την Τζένη είμαστε περισσότερο από έναν χρόνο μαζί. Είναι δώρο ζωής, είναι ευλογία, η παρουσία της είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά.
Για τα αρνητικά σχόλια, τα οποία κατά καιρούς γίνονται και αφορούν στη σχέση του δικηγόρου με την Τζένη Οικονόμου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε, πως ενημερώνεται γι' αυτά, έχει όμως αποφασίσει να στρέψει την προσοχή του σε άλλα ζητήματα. Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του: «Κατά καιρούς, μουλένεδιάφοροι ότι υπάρχουν πολύ κακεντρεχή σχόλια και ομολογώ ότι δεν μπορούσα να φανταστώ, ότι υπάρχει μία τέτοια αφθονία στη χυδαιότητα, στην κακεντρέχεια, στη νοσηρή φαντασία, στη δωρεάν κακία. Άνευ λόγου. Υπάρχει και απλώς προσπερνώ. Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να μην υπάρχουν αυτά τα σχόλια. Παρ' όλα αυτά, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι συμβαίνει, απλώς το αγνοώ. Η Τζένη το συνηθίζει και το προσπερνά».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.