Ο Μάκης Δελαπόρτας που διατηρούσε στενή φιλική σχέση με τη Ρένα Βλαχοπούλου μέχρι τον θάνατό της, το 2004, βρέθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο με τον οποίο η αείμνηστη ηθοποιός αντιμετώπιζε τη φήμη της. Όπως είπε, η Ρένα Βλαχοπούλου δεν αντιλαμβανόταν τη δημοφιλία της και συμπεριφερόταν σαν να μην τη γνώριζε κανείς.
«Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε αυτό το αντισταριλίκι, που δεν συνειδητοποιούσε ότι ήταν κοσμοαγάπητη. Μου έλεγε ότι θα ντυθεί όπως να ‘ναι γιατί δεν τη γνωρίζει κανείς. Της είπα ότι τη γνωρίζουν όλοι, οπότε πρέπει και να βαφόμαστε και να φτιαχνόμαστε. Τα έκανε αυτά με πολύ ζόρι», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Μάκη Δελαπόρτα
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μάκης Δελαπόρτας περιέγραψε την άβολη στιγμή, όταν μια γυναίκα πλησίασε τη Ρένα Βλαχοπούλου και της έκανε ένα σχόλιο που την πείραξε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μη μεσολαβήσει ποτέ ξανά για ανάλογες γνωριμίες. Όπως αφηγήθηκε: «Ώσπου κάποια στιγμή ήρθε μία κυρία εκεί που ήμασταν και μου είπε ότι ήθελε πολύ να μιλήσει στην κα. Βλαχοπούλου και να της πω ότι είμαστε γνωστοί. Της είπα να έρθει γιατί η κα. Ρένα είναι άνετη. Και τι της λέει; Αχ κ. Ρένα μου πόσο στενοχωριέμαι που σας βλέπω από κοντά, έχετε γίνει χάλια. Από τότε δεν τόλμησα να πω ξανά σε άνθρωπο να έρθει να μιλήσει και στην Ρένα και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.