Ο Τζον Μαλέινι σατιρίζει την αστυνομία της Σάντα Φε για την έρευνά της σχετικά με τον θάνατο του Τζιν Χάκμαν - Δείτε βίντεο

Ο Τζον Μαλέινι σατιρίζει την αστυνομία της Σάντα Φε για την έρευνά της σχετικά με τον θάνατο του Τζιν Χάκμαν - Δείτε βίντεο

Δεν ξέρουμε πώς πέθανε ο Χάκμαν, αλλά ξέρουμε για τους δεινόσαυρους; είπε μεταξύ άλλων

Ο Τζον Μαλέινι σατιρίζει την αστυνομία της Σάντα Φε για την έρευνά της σχετικά με τον θάνατο του Τζιν Χάκμαν - Δείτε βίντεο
Γνωστός για το «μαύρο» χιούμορ του, ο Τζον Μαλέινι σατίρισε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο την υπόθεση θανάτου του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του, Μπέτσι Αρακάουα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Everybody’s Live With John Mulaney» στις 23 Απριλίου. Ο 42χρονος κωμικός άνοιξε τον μονόλογό του σχολιάζοντας με χιούμορ την αβεβαιότητα που συνοδεύει τα επιστημονικά δεδομένα σε τέτοιες υποθέσεις, αλλά και σε πραγματικά εγκλήματα.

«Οι επιστήμονες λένε τώρα "πιστεύουμε ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν από 66 εκατομμύρια χρόνια από έναν αστεροειδή"», ακούγεται να λέει στην εκπομπή του στο Netflix και προσθέτει: «Σταματήστε. Δεν το ξέρετε αυτό. Δεν ξέρουμε καν πώς πέθαναν ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του και βρήκαμε ολόκληρα τα σώματά τους με ρούχα, μία εβδομάδα μετά το συμβάν».

Συνέχισε λέγοντας: «Και η αστυνομία της Σάντα Φε λέει "ε, ναι. Συνέντευξη Τύπου Νο. 470. Τώρα πιστεύουμε πως ένας αρουραίος δάγκωσε την κυρία Χάκμαν και της έκανε τα χέρια σαν μουμιοποιημένα". Απλά ηρεμήστε. Δεν ξέρετε τι συνέβη».

Δείτε το βίντεο

Ο 95χρονος Τζιν Χάκμαν και η 65χρονη σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη Σάντα Φε στις 26 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός απεβίωσε από υπέρταση και αθηροσκλήρωση, ενώ έπασχε επίσης από Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Οι αρχές εκτιμούν ότι πέθανε στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ η σύζυγός του, Μπέτσι Αρακάουα πιθανότατα πέθανε λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 12 Φεβρουαρίου.

Η επίσημη αιτία θανάτου της ήταν το Σύνδρομο Πνευμονικού Ιού Hantavirus (HPS), μια σπάνια και σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που μεταδίδεται από την επαφή με ούρα, περιττώματα ή σάλιο μολυσμένων τρωκτικών. Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Σερίφη της Σάντα Φε αποκάλυψαν σοβαρή ακαταστασία στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ έντονη ήταν η παρουσία τρωκτικών σε εξωτερικά σημεία του οικοπέδου. Νεκρά τρωκτικά και φωλιές βρέθηκαν σε τρία γκαράζ, δύο βοηθητικά σπίτια και τρεις αποθήκες.

Η έκθεση του σερίφη της Σάντα Φε περιλάμβανε επίσης δεδομένα από τον υπολογιστή της Μπέτσι Αρακάουα, τα οποία δείχνουν πως αναζητούσε πληροφορίες για τα συμπτώματά της μεταξύ 8 και 12 Φεβρουαρίου. Αν και ο δικαστής Μάθιου Γουίλσον διέταξε να μην δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες των σορών του ζευγαριού, επέτρεψε να δημοσιευτούν εικόνες του σκηνικού και του νεκρού τους σκύλου, Ζίνια.

Η μητέρα της Μπέτσι Αρακάουα, Γιόσι Φόστερ είχε καταθέσει αίτημα να κρατηθούν ιδιωτικές όλες οι εικόνες. «Παρακαλώ ταπεινά το δικαστήριο να σεβαστεί το δικαίωμά μου να θρηνήσω με ειρήνη και να αναγνωρίσει πως έχω συνταγματικό δικαίωμα να μη δω εικόνες του σπιτιού της κόρης μου, του σώματός της, του σώματος του συζύγου της και του νεκρού σκύλου τους», ανέφερε σε έγγραφα που κατατέθηκαν στις 31 Μαρτίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή