Μια ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε αργά τη νύχτα στην περιοχή του Ρέντη όπου ένα 13χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του καθώς παρασύρθηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.30 το βράδυ όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος, κινούμενο επί της λεωφόρου Θηβών, παρέσυρε το παιδί στη συμβολή με την οδό Καναπίτσερη τραυματίζοντάς το σοβαρά.
Η 12χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒκαι διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα σοβαρά τραύματα που έφερε.
Ο 21χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.