Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποφάσισε να γιορτάσει τα φετινά του γενέθλια με έναν διαφορετικό τρόπο. Το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου μοιράστηκε φωτογραφίες και συναισθήματά του από την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος. Ο ηθοποιός προχώρησε σε μία δημοσίευση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και μεταξύ άλλων, δήλωσε ευγνώμων για την εμπειρία που έζησε.
Την ευλογία που ένιωσε τις στιγμές που πέρασε στο Άγιον Όρος, μετέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως τα δώρα που έλαβε φέτος για τα γενέθλιά του ήταν πολύ ιδιαίτερα. Στις εικόνες που ανάρτησε, έδειξε μερικά από τα σημεία, στα οποία ξεναγήθηκε, ενώ σε μερικές φαίνεται ο ίδιος να περπατάει μαζί με έναν μοναχό.
Όπως έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Πολλές φορές γεύτηκα, γνώρισα σπουδαία πράγματα σε αυτή τη ζωή από "τυχαίες συμπτώσεις"… Και στο Όρος αυτή τη φορά είχα πολλές τέτοιες ευλογίες! Δόξα σοι ο Θεός! Τα δώρα για τα φετινά μου γενέθλια ήταν τόσο ωραία! Ευγνώμων!» και πρόσθεσε, κλείνοντας: «Καλή ανάσταση σε όλους!».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.