Ενώ προετοιμάζεται για την εμφάνισή της στη Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Κλαυδία παρουσίασε μια ξεχωριστή ερμηνεία του τραγουδιού «Mon Amour» του Slimane, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη. Το βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Γεωργιουδάκης, είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της ΕΡΤ.
Με το «Mon Amour», σε σύνθεση/στίχους Slimane, Meïr Salah και Yaacov Salah, ο Slimane εκπροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision 2024, κερδίζοντας την 4η θέση, ενώ το τραγούδι αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»