Η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την ιστορία της γνωριμίας της με την Τάνια Τσανακλίδου, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις αρχές της δεκαετίας του '90. Με αφορμή την εμφάνιση της ερμηνεύτριας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν γίνεται», η παρουσιάστρια θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση στον ραδιοφωνικό σταθμό του ANT1.
«Ήμασταν το 1992-1993, κάπου εκεί, και τότε φιλοξενούσαν την Τάνια Τσανακλίδου στην εκπομπή πριν από εμένα. Εγώ τότε έκανα μία ποπ εκπομπή», περιέγραψε με εμφανή νοσταλγία. «Έρχεται λοιπόν η Τάνια, συστηνόμαστε, και τότε την ενημερώνουν: "Τάνια μου, η Ναταλία κάνει μια εκπομπή με ποπ". Και μου δίνει το χέρι της με ένα λαμπερό χαμόγελο και μου λέει: "Χαίρομαι πολύ, σιχαίνομαι την ποπ"», αποκάλυψε γελώντας η Ναταλία Γερμανού.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d85vgramfhbl)
Η Τάνια Τσανακλίδου, επιβεβαίωσε την ιστορία, λέγοντας πως δεν αγαπούσε καθόλου το συγκεκριμένο ρεπερτόριο, αφού ήταν μεγάλη θαυμάστρια της ροκ μουσικής. «Τότε δεν ήθελα την ποπ καθόλου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με τη ροκ», δήλωσε η ερμηνεύτρια.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.