Με μια παλιά τους φωτογραφία, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στα παλιά και την περίοδο που ο αείμνηστος ηθοποιός με την τότε σύζυγό του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, της στάθηκαν σαν οικογένεια.
Περιέγραψε και το ξεκίνημα που έκανε στην καριέρα της, με τα χρήματα που είχε κερδίσει από ένα λαχείο το οποίο αγόρασαν τότε, μαζί με τον Δάνη Κατρανίδη.
Όπως έγραψε: «Αγαπημένε μου φίλε. Το καλοκαίρι του 73 αγοράσαμε μαζί ένα λαχείο στην παραλία της Καβάλας. Κερδίσαμε 8000 δραχμές, από 4000 ο καθένας. Με αυτά τα λεφτά για ξεκίνημα, κατέβηκα στην Αθήνα με το λευκό σκαραβαίο που είχατε τότε με την αγαπημένη μας Μίρκα. Βρήκα σπίτι στην Αλκετου, απέναντι από το δικό σας. Με φροντίσατε σαν παιδί σας, πανέμορφα παιδιά κι εσείς τότε. Εκείνο τον καιρό ήσασταν η οικογένεια μου. Τα χρόνια κύλησαν, χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό, μα ποτέ δεν σας "έχασα".
Τώρα πρέπει να σου πω Αντίο. Θα είσαι όμως πάντα στην καρδιά μου, κομμάτι απ’τη ζωή μου, εκείνων των συναρπαστικών χρόνων, με το γέλιο σου, τα άγρια σου πειράγματα και το χιούμορ σου. Για το ταλέντο σου θα μιλήσουν άλλοι. Εγώ θέλω να σ’ αποχαιρετήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπήρξες με τόση καλοσύνη σαν αδερφός μου. Καληνύχτα καλέ μου φίλε. Μακραίνει πολύ ο κατάλογος των απωλειών».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.