Η Μπέλα Χαντίντγδύθηκε και πόζαρε στα χιόνια, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης που έκανε για διαφημιστικό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο προώθησε μία νέα κολεξιόν με φουλάρια στα social media.
Φορώντας μονάχα ένα κόκκινο μπικίνι και καουμπόικες μπότες, η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφήθηκε σε ένα χιονισμένο δάσος και στη συνέχεια, μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το μοντέλο με καταγωγή από την Παλαιστίνη δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της αποκάλυψε πως τα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν την πρώτη ημέρα του χρόνου.
«Φωτογραφίες από το άλμπουμ μου από την πρώτη ημέρα του νέου έτους», έγραψε στη λεζάντα η Μπέλα Χαντίντ. Οι ακόλουθοί της άφησαν πολύ θετικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευση, αποθεώνοντας την για τις αναλογίες της.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών