Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για το πώς επηρέασε η εξωτερική του εμφάνιση την καριέρα του, καθώς και για τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει σε συνεργασίες στον χώρο της υποκριτικής.
Ο ηθοποιός επισήμανε ότι συχνά η εμφάνισή του υπήρξε εμπόδιο, εξηγώντας πως υπάρχει προκατάληψη απέναντι στην ομορφιά. Επίσης, ανέφερε ότι έχει βιώσει δύσκολες συνεργασίες, σημειώνοντας ότι η κατάσταση βελτιώθηκε στον χώρο μετά το κίνημα metoo.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, δήλωσε: «Να σου πω κάτι, η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο παρά εισιτήριο. Όταν βλέπεις έναν ωραίο άντρα ή μια γυναίκα, λες πως θα είναι ατάλαντος και ατάλαντη. Υπάρχει ένας ρατσισμός απέναντι σε μια ωραία εμφάνιση, γιατί οι υπόλοιποι νομίζουν ότι αυτό είναι ένα εισιτήριο για σένα. Τα πρότυπα ομορφιάς όμως είναι και ηλίθια γιατί αλλάζουν με τα χρόνια».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συνεργασίες, επισημαίνοντας τη θετική επίδραση του κινήματος metoo στον χώρο της υποκριτικής. «Βίωσα δύσκολες συνεργασίες στον χώρο αυτό. Είναι κάτι που όλοι το έχουμε αισθανθεί ή το έχουμε δει να συμβαίνει στον χώρο μας. Ευτυχώς μετά το metoo τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.