Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τον χωρισμό του, ενώ εξήγησε ότι δεν τον ενοχλεί να δέχεται ερωτήσεις για αυτό το θέμα.
Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να προχωρήσει σε νέα σχέση, αφού έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τότε που χώρισε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d59vnt4xkxgp)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Διαχειρίζομαι μια χαρά τον χωρισμό μου, δεν είμαι στενοχωρημένος. Θεωρώ φυσιολογικό ότι με ρωτάνε και δεν με πειράζει».
Στη συνέχεια, ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κάνει μπλοκ ο ένας τον άλλο, υπάρχει ένα unfollow το οποίο έτσι όπως έγινε θα ήταν πολύ περίεργο να γίνει follow back. Δεν θέλουμε να δώσουμε παραπάνω τροφή οπότε αυτό δεν θα συνεχιστεί. Εγώ δεν κάνω unfollow σε ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Ο καθένας μπορεί να πράξει όπως θέλει, εγώ είμαι cool».
Κλείνοντας, το πρώην μοντέλο ανέφερε: «Δεν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει. Πριν από τη Δώρα ήμουν τρία χρόνια ελεύθερος. Δεν βιάζομαι για κάτι. Είμαι μόνο 50 ετών».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.