Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην προσωπική της ζωή.
Η ηθοποιός ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο γιατί ένιωθε την ανάγκη να ξεκουραστεί και τώρα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Σοφία Βέμπο - Μια ζωή Ελλάδα». Τόνισε μάλιστα ότι πρέπει να αντιλαμβάνεται ο καθένας τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε ότι αλλαγές έρχονται κάθε μέρα, ωστόσο παραδέχτηκε ότι για κάποιες από αυτές δεν θέλει να μιλάει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51hnqlo6vi1)
Συγκεκριμένα, είπε: «Πήρα απόσταση από τα πράγματα γιατί χρειαζόμουν πάρα πολύ να ξεκουραστώ. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα καινούρια. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις νέες μας ανάγκες. Πολλές φορές στη δουλειά μας αισθανόμαστε σαν να μη βολευόμαστε πολύ καλά και καταλαβαίνεις πως τελικά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πρέπει να το αλλάξεις».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ξέρω πως όλα τα πράγματα που έρχονται πρέπει να έρθουν και φεύγει αυτό που πρέπει για να έρθει κάτι άλλο. Το γνώθι σαυτόν χρειάζεται. Πρέπει να είναι προσηλωμένη στον στόχο γιατί η καθημερινότητα μας βγάζει από τον στόχο».
Σε ερώτηση για τις αλλαγές που αφορούν την προσωπική της ζωή, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Για κάποιες όμως δεν μιλάω. Ακόμα και οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περνάμε καλά την καθημερινότητά μας και να ζούμε στο φως και όχι στα σκοτάδια που μας επιβάλλονται». Ειδήσεις σήμερα:
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής