Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε πρόσφατα στη δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες είχε σεξουαλικές σχέσεις.
Σε δηλώσεις του σε κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, το γνωστό μοντέλο εξέφρασε τη μεταμέλειά του για αυτό που είχε πει ότι «έχει κοιμηθεί με πάνω από 4.000 γυναίκες» και σημείωσε ότι τον ενοχλεί το γεγονός πως συνδέεται έντονα με το όνομά του, όταν τον αναζητούν στο διαδίκτυο, παρά την πολυετή του πορεία στον χώρο. Θα προτιμούσε να τον θυμούνται όπως είπε, για τη δουλειά του και όχι για τις προσωπικές του δηλώσεις ή σχέσεις.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d519jasy626x)
«Σίγουρα έχω μετανιώσει για δηλώσεις μου, όπως αυτή με τις γυναίκες. Θα έλεγα ότι έχω μετανιώσει για αυτή τη δήλωση. Με ενοχλεί που είναι από τα πρώτα πράγματα που βγαίνουν, όταν γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει τόσα πράγματα 30 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο. Θα προτιμούσα να με θυμούνται για τη δουλειά μου και όχι για τις σχέσεις ή τις δηλώσεις μου».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.