Έπειτα από τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε και τα όσα ειπώθηκαν εις βάρος του, ο γνωστός κωμικός υπερασπίστηκε τόσο την παράστασή του, όσο και το χιούμορ του, προαναγγέλοντας ότι θα εκθέσει τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίοι επίσης σε μεγάλο βαθμό δεν τάχθηκαν υπέρ του.
Ο Μάρκος Σεφερλής, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!», υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά για την αντιμετώπιση της «οργανωμένης επίθεσης στο πρόσωπό» του. Τόνισε, παράλληλα, ότι θα υπερασπιστεί την υπόληψη και την τιμή του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους βγήκαν μπροστά και τον υπερασπίστηκαν δημόσια.
Ειδικότερα, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Εννοείται ότι με έχουν θίξει, γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει, άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων των ηλικιών που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4btq95xeba1)
Επίσης, πρόσθεσε: «Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κα. Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα φρένο».
Συγχρόνως, αποκάλυψε ότι για πολύ καιρό δεν έκανε κάτι γιατί δεν ήθελε να δώσει αξία στους επικριτές του: «Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε και λίγο αδυναμία και λίγο φόβο που δεν υπάρχει, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείναι όλη αυτή η ιστορία με τον Μάρκο Σεφερλή, που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του».
Κλείσιμο
Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει τη νομική οδό για να απαλείψει την στηλίτευση εις βάρος του: «Άρα, λοιπόν, πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κινηθώ, για μια ακόμα φορά, νομικά όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου. Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη μου, αλλά και εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα».
Στο τέλος, ο γνωστός κωμικός ευχαρίστησε τον κόσμο που ακόμα τον στηρίζει και τον θαυμάζει: «Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι με όλη αυτή την ιστορία δόθηκε η αφορμή σε πολύ κόσμο να βγει, να μιλήσει και να εκφραστεί, να δείξει ότι είναι εδώ, έχει άποψη, μπορεί να μην έχει θέση σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, αλλά έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύει ό, τι θέλει, να θαυμάζει όποιον θέλει, να βλέπει και να διασκεδάζει με όποιον θέλει. Σεβαστείτε το».
Το σκετς στην επιθεώρηση που προκάλεσε αντιδράσεις
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.