Η Μαίρη Σταυρακέλλημίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5».
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» και αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα.
Για τη σειρά, δήλωσε: «Η σειρά είναι πολύ γλυκιά, πολύ νεανική, φρέσκια κωμωδία. Έχει μια φρεσκάδα πρωτόγνωρη».
Δείτε το απόσπασμα στο 0:35
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45u3uyl5llt)
Αναφορικά με τον ρόλο της, η ηθοποιός είπε πως υποδύεται τη «Λαμπρινή», μια γυναίκα που χαρακτήρισε «τέρας».
«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ένα "τέρας". Πρώτη φορά σε κωμωδία κάνω ένα τέτοιο "τέρας". Παίζει τζόγο, κλέβει... Πεθαίνω, τρελαίνομαι για τη Λαμπρινή», τόνισε.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.