Αρχικά, στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Φώτης Μεταξόπουλος είπε για την αμνημόνευτη ηθοποιό: «Την λάτρευα. Παίζαμε και χαρτιά μαζί. Στη "Χαρτοπαίχτρα" ήταν καταπληκτική, γιατί έκανε τη ζωή της. Μ’ εμάς ήταν πάντα πολύ τσιγκούνα, έδινε όμως κρυφά χρήματα στους φτωχούς. Ποτέ δεν την έχω χορογραφήσει. Ό, τι κάναμε στις ταινίες ήταν αυθόρμητα, γιατί μου είχε εμπιστοσύνη».
Επίσης, για το αν θα ήθελε να δει την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο, ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν μ’ ενδιαφέρει. Λυπήθηκα που ειπώθηκαν όλα αυτά και για μένα δεν θα πρέπει να ξαναγυρίσει ο Φιλιππίδης. Δεν νομίζω ότι θα τον ξαναγκαλιάσει ο κόσμος. Τα κρατάει ο λαός αυτά και δεν ξεχνιούνται».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.