Μπορεί η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση να ζουν πολλά μίλια μακριά η μία από την άλλη, αλλά η τραγουδίστρια επισκέπτεται την κόρη της στην Αμερική συχνά.
Μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, η σχεδιάστρια μόδας αποχαιρέτησε τη μητέρα της αλλά όχι για πολύ, μιας και η Άννα Βίσση ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να περάσουν λίγο ακόμη χρόνο μαζί, πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της για τη χειμερινή σεζόν.
Μητέρα και κόρη απαθανατίστηκαν από ένα εστιατόριο αγκαλιασμένες. Η τραγουδίστρια φέρεται να ταξίδεψε στην Αμερική για να στηρίξει την κόρη της, σε επίδειξη μόδας την οποία είχε αναλάβει.
«Η μαμάκα μου ήρθε στην πόλη» έγραψε η Σοφία Καρβέλα στην ανάρτηση που έκανε,ην οποία αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή