Μετά τα Κουφονήσια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κίμωλο.
Εκτός από επαγγελματικούς λόγους, το μοντέλο χρησιμοποιεί συχνά, τα social media για να μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της.
Έτσι και τώρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι της.
Σε άλλες ποζάρει στην παραλία χαλαρώνοντας μόνη ή με την παρέα της, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο φωτογραφίζεται στον καθρέφτη της φορώντας το μαγιό της.
Βέβαια, δεν παρέλειψε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τα μέρη που επισκέφτηκε και τις εικόνες που είδε. «Κίμωλος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.