Ο Τομ Μπρέιντι γιόρτασε τα 47α γενέθλιά του το Σάββατο 3 Αυγούστου.
Ο σούπερ σταρ του NFL τίμησε το σημαντικό ορόσημε με μια ανάρτηση στο Instagram του.
Ο Μπρέιντι μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τα τρία παιδιά του, την 11 χρονών Βίβιαν και τον 14 χρονών Μπέντζαμιν, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ζιζέλ Μπούντχεν, αλλά και τον 16 χρονών Τζακ, που μοιράζεται με πρώην σύντροφό του.
Επίσης, ανέβασε μια selfie, όπου ποζάρει γυμνόστηθος πάνω σε σκάφος, φορώντας ένα μαύρο μαγιό και ασορτί γυαλιά ηλίου.
«Selfie γενεθλίων, νέα παράδοση!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
«Τα χαμένα αρχεία από τα 46! Τι ξεχωριστή χρονιά με αυτά τα όμορφα παιδιά, την καλύτερη οικογένεια και τους καλύτερους φίλους που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς και όλους εσάς! Ας κάνουμε τα 47 την καλύτερη χρονιά μας...», σημείωσε ο 7 φορές πρωταθλητής του Super Bowl και πρόσθεσε: «Επίσης, μπορείς να ανεβάσεις μια μια selfie στα γενέθλιά σου, χαλαρώστε όλοι».
Ο Μπρέιντι έδωσε επίσης μια ιδιαίτερη αναφορά στη μεγαλύτερη αδελφή του, την Τζούλι, με μια φωτογραφία από τα παλιά, καθώς οι δυο τους έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.
«Τα πιο σημαντικά γενέθλια σήμερα!», έγραψε ο Μπρέιντι πάνω στη φωτογραφία.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής