Το 39χρονο μοντέλο επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η Βραζιλιάνα, που είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα όπου κάνει μπάνιο στη θάλασσα και κάνει θαλάσσια σπορ. Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια διαφήμισης για μαγιό.
«Το Αιγαίο Πέλαγος, Ελλάδα», έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε μια γαλάζια καρδιά.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους