Η Μορφούλα Ιακωβίδου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τον αδελφό της Πέτρο Ιακωβίδη, τον έρωτα και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.
Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Για το νέο της κομμάτι, η Μορφούλα Ιακωβίδου ανέφερε: «Το τραγούδι “Θα τα σπάσω όλα” είναι πολύ εγώ, είμαι νευρική, αλλά φεύγω από κάπου πριν τα σπάσω όλα. Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν Μορφούλα αυτό που λέμε η καψούρα, με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο έρωτας, αλλά στο κομμάτι της συντροφικότητας και της αγάπης».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1r1b9vdo7xl)
Έπειτα, η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγένειά της με τον γνωστό τραγουδιστή και το γεγονός ότι λόγω αυτού δεχόταν κριτική από την αρχή της καριέρας της. Χαρακτηριστικά, είπε: «Η μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει ειπωθεί για μένα είναι το κομμάτι του αδελφού μου, Πέτρου Ιακωβίδη. Ξέρεις, το ότι “είναι η αδερφή του Πέτρου, για να είναι εκεί την έχει βάλει ο Πέτρος”. Στις αρχές με ενοχλούσε, έλεγα “γιατί το λένε αυτό;”. Προφανώς, δεν θα πάρεις μια βοήθεια αν έχεις τον Πέτρο Ιακωβίδη αδελφό; Ένα τραγούδι; Ποιος δεν θέλει ένα τραγούδι από τον Πέτρο; Και ο Πέτρος μου λέει: "Μην ακούς τι λένε". Δεν μπορώ να εξηγήσω την αγάπη που έχουμε με τον Πέτρο, είναι το άλλο μου μισό».
Τέλος, η Μορφούλα Ιακωβίδου περιέγραψε τα χόμπι της: «Το γυμναστήριο μου αρέσει αρκετά. Επίσης, ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει πολύ είναι να κάνω δουλειές στο σπίτι, να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, μου αρέσει πάρα πολύ να πλένω τα μπαλκόνια. Πεθαίνω να πλένω το αυτοκίνητο μόνη μου το βράδυ, με χαλαρώνει. Στην κουζίνα θα μπω… και θα ξαναβγώ, θα το κάνω γιατί πρέπει, όχι επειδή μου αρέσει».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.