Ο Νίνο έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου και οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, τον πλησίασαν για να του αποσπάσουν μερικές δηλώσεις.
Ωστόσο, ένας από αυτούς ρώτησε τον τραγουδιστή για τα unfollow ανάμεσα στον ίδιο και τη σύντροφό του, Ζόζεφιν, προκαλώντας την αντίδρασή του.
«Έλα ρε παιδιά. Εσείς δεν βαριέστε να ασχολείστε με αυτό; Είναι όλα από μόνα τους μια υπερβολή. Από μόνα τους. Είμαι ευτυχισμένος μπορώ να σας πω. Είμαι καλά» είπε ο Νίνο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1nlr96zuyvl)
Μετά τα unfollow που έκαναν ο Νίνο και η Ζόζεφιν στο Instagram, «φούντωσαν» τις φήμες χωρισμού, το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής ανάρτησε πριν μερικές μέρες, ένα story που διέψευσε όσα ειπώθηκαν για το ζευγάρι. Ο Νίνο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα με τη Ζόζεφιν, μπροστά στη θάλασσα. Πάνω σε αυτή, έγραψε τους στίχους από το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς, «Please forgive me».
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.