Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει πώς πέρασε τον χρόνο της με τις κόρες της, μία από τις προηγούμενες μέρες.
Το βράδυ της Τρίτης, 23 Απριλίου, η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ, με τις κόρες που έχει αποκτήσει με τον Σάκη Τανιμανίδη να φορούν φούξια ρόμπες, με τα ονόματά τους στη μεριά της πλάτης. Όπως γράφει και στη λεζάντα, πέρασαν μια μέρα σπα οι τρεις τους.
Η Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη μαζί με μία φίλη τους, απολαμβάνουν υπηρεσίες σπα που τους παρέχει η μητέρα τους. Μούλιασαν τα πόδια τους σε μια λεκάνη με νερό, έκαναν μανικιούρ και πεντικιούρ, έβαλαν μάσκες στο πρόσωπο και έκαναν μασάζ. Το κλιπ «έντυσε» μουσικά με το ρεφρέν από το τραγούδι «Girls Just Want To Have Fun».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.