Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και περιέγραψε τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη συνεργασία του με τον συνάδελφό του.
«Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για εκείνον. Δεν ξέρω γιατί τα είπε όλα αυτά ο Λαμπάτος. Ίσως το παιδί θέλει να βγάζει τίτλους στα sites», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για τη γυναίκα του που είχε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Λαμπάτο. «Η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου αγαπούσε πολύ τον Λαμπάτο. Όταν παίζαμε κάποτε σε μια παράσταση, ερχόταν μετά το τέλος της με την κιθαρούλα του και μας ψυχαγωγούσε. Μιλούσαμε. Είπε λοιπόν, κάποια στιγμή η γυναίκα μου να τον βάλουμε να παίξει κι αυτός στο συγκεκριμένο έργο, γιατί είναι καλός ηθοποιός. Εγώ είπα μετά χαράς και έτσι, ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε», εξήγησε.
Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Αντί να κάνουμε πρόβες, προσπαθούσαμε να τον συνεφέρουμε, γιατί ερχόταν μεθυσμένος. Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι μπεκρής. Και δη σε εμένα, που θέλω τον ηθοποιό να είναι μαθητής».
Τόνισε επίσης, πως ο Λαμπάτος μίλησε άσχημα στη σύζυγό του. «Μιλούσε άσχημα στη Γιούλη, παρότι εκείνη τον είχε προτείνει για τη δουλειά. Την τελευταία φορά που του είπα να φύγει, έβρισε τη Γιούλη, γιατί δεν τολμούσε να βρίσει εμένα. Του είπα "βρε παιδί μου, σου συμβαίνει κάτι κακό;". Μου απαντούσε "όχι, αλλά μου λες συνέχεια ότι δεν είμαι καλός". Δεν ήταν όμως, γιατί δεν με άκουγε. Πώς θα έκανα λοιπόν, εγώ την παράσταση;», είπε.
Τέλος, τόνισε: «Ο Πασχάλης Τσαρούχας με άκουγε σαν μαθητούδι κι ο Λαμπάτος έλεγε ό,τι να 'ναι, επειδή ήταν μεθυσμένος. Μακάρι να βρει τον δρόμο του, αλλά το βλέπω δύσκολο με τον χαρακτήρα που έχει. Ας συνέλθει και να καταλάβει ότι με την τακτική αυτή, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ο ηθοποιός που θα τον ζητούν για δουλειά».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.