Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Πρέπει να απολογούμαι συνέχεια. Εύχομαι να μη γίνει κανένας σεισμός στην Ελλάδα και πρέπει να απολογηθώ. Κάποιοι προσπαθούν να με βγάλουν ότι είμαι το κακό παιδί και φταίω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz9rexpmkri9)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι δικό μου το μαγαζί, ούτε έχω πρόβλημα με την Ελευθερία. Την αγαπώ. Θέλω να είμαστε μαζί κι η συνεργασία μας ήταν άψογη, σας το επιβεβαιώνω. Τώρα, αν οι επιχειρηματίες δεν ήθελαν, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Ήταν λάθος που είχε παράπονα, γιατί ήμουν ο μόνος εδώ που φώναξα ότι θέλω πολύ να είναι η Ελευθερία στο μαγαζί. Δεν θέλω να φύγει είπα».
Τέλος, για το γεγονός ότι η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα συμμετάσχει στο J2US, είπε: «Δεν φταίω εγώ που δεν θα πάει και στο J2US. Μην πείτε ότι πήρα τον Κοκλώνη τηλέφωνο κι είπα μην την πάρετε».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»