Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις αντιδράσεις σχετικά με το ότι το «Fay’s time» μεταδόθηκε, επικρίθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».
Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cytn0awxsqyp)
Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε, δηλώνοντας: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.