Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μία καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει

Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μία καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει

Η παρουσιάστρια σχολίασε την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει την εκπομπή κανονικά στον αέρα, ενώ η Φαίη Σκορδά έλειπε λόγω του θανάτου του πατέρα της

eleni-tsolaki
Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε το γεγονός ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά βγήκε στον αέρα, παρά την απουσία της λόγω του θανάτου του πατέρα της.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣού» μίλησε για την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει την εκπομπή κανονικά στον αέρα, αφήνοντας κενή τη θέση της βασικής παρουσιάστριας.

«Η απόφαση πες ότι πάρθηκε διότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά, έχει ξαναγίνει να βγαίνει η μία εκπομπή στον αέρα χωρίς τον κεντρικό παρουσιαστή ή να καλούν κάποιον άλλο να τον αντικαταστήσει για εκείνη τη μέρα. Το έχουμε δει και με την Κατερίνα Ζαρίφη, όταν είχε πάει στη Σίσσυ», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cysx4mqxrga1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν τόσο άβολο τηλεοπτικά, που προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα. Θα μου πεις "από όλη την εικόνα, εσύ είδες την καρέκλα;". Εγώ παιδιά την καρέκλα είδα. Βγάλε την καρέκλα ή βάλε κάποιον να καθίσει εκεί, δεν ξέρω τι θα κάνεις».

Αναφέρθηκε επιπλέον, στο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά. «Από τη στιγμή που αποφασίζεις να βγάλεις την εκπομπή στον αέρα και καλείς τους συνεργάτες της εκπομπής να συνεχίσουν τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, αυτό κάνεις. Αν έχει καταφέρει κάποιος να μην έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον διπλανό ή τον συνεργάτη του, τότε μπράβο, αλλά στην προκειμένη δεν νομίζω ότι ισχύει», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Αφήνεις παρ'όλα αυτά την καρέκλα εκεί και δείχνεις ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους αμήχανους, στενοχωρημένους, αγχωμένους και μια καρέκλα άδεια. Ήταν λάθος η πρόθεση. Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι, που συνελήφθη - Η έκρηξη Smart με έναν νεκρό και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν για τη συνέντευξη που λέει ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090 στο γραφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης