Η Τζώρτζια Κεφαλά πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αποκάλυψε κάτι που συνέβη ανάμεσα στην ίδια και τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Η βουλεύτρια της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε ότι προσπάθησε να σταματήσει τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», όταν εκείνος μιλούσε σε παιδιά που πήγαν στη Βουλή, ως επισκέπτες και εκείνος αντέδρασε.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος της είπε: «Φαντάζομαι τι κριτική θα έχεις δεχθεί και τι συμβουλές. "Μην το κάνεις αυτό στο παιδί σου", "Πώς είσαι έτσι;", αν μεγαλώνεις τα παιδιά σου σωστά».
Τότε η Τζώρτζια Κεφαλά απάντησε: «Μα και μέσα στη Βουλή έγινε ένα επεισόδιο με τον κύριο Βελόπουλο, ο οποίος άρχισε να μιλάει στα παιδιά που έρχονται στα θεωρεία ως επισκέπτες. Του λέω "μη μιλάς στα παιδιά"… και μου λέει "είσαι μάνα εσύ;"» και ξέσπασε σε γέλια.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή