Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για τη σειρά «Λάμψη», στην οποία πρωταγωνιστούσε, και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε.
Αρχικά, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» ανέφερε: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη "Λάμψη" στο φόρτε της. Στη λήξη κάθε χρόνου γινόταν ένα πανηγύρι μπορώ να πω στο στούντιο και πηγαίναμε όλοι να υπογράψουμε τα καινούργια συμβόλαια παρουσία του Φώσκολου, του Στέλιου Αντωνιάδη και των σκηνοθετών. Κάποιοι τότε ενοχλήθηκαν από την επιτυχία που σημείωνε η δική μου ιστορία στη «Λάμψη» και όταν πήγαμε να υπογράψουμε, ο Νίκος Φώσκολος μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω με αυτόν τον ρόλο και πως θα με μετακινούσε στο "Καλημέρα Ζωή", όπου θα έκανα έναν αστυνομικό».
Και πρόσθεσε: «Του είπα όχι ευχαριστώ και αποχώρησα. Αυτό με έσωσε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μετάνιωσα καθόλου που αποχώρησα από τη "Λάμψη". Υπάρχει ακόμη κόσμος που θυμάται αυτό που είχα κάνει. Από τον Νίκο Φώσκολο πάντως έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολύ τους νέους ηθοποιούς και έφαγαν από εκείνον ένα κομμάτι ψωμί. Γι’ αυτό και πρέπει να τον σέβονται και να μην τον κατηγορεί κανείς».
Για την υποστήριξη που έδειξε πρόσφατα στον Χρήστο Πολίτη για τα πάραπονα που εξέφρασε στην Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Χριστοδούλου σχολίασε: «Θα σας το πω με μια κουβέντα. Ο Χρήστος Πολίτης είχε δίκιο στα όσα είπε, αυτό φτάνει».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.