Δύο παίκτες του «Survivor» και δύο διαγωνιζόμενες του «My Style Rocks» δοκίμασαν τις μαγειρικές τους ικανότητες.
Ο Στάθης Σχίζας, ο Νίκος Μπάρτζης, η Διονυσία και η Αμάντα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι δύο γυναίκες δεν άφησαν σε ησυχία τον Στάθη Σχίζα, προσπαθώντας να τον αποσυντονίσουν.
«Τι κάνεις εκεί;», φώναζε η Διονυσία στον Στάθη, ο οποίος δεν της απαντούσε, ενώ ακολουθούσε τις οδηγίες του Νίκου.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxtbbu6krd09)
Τότε, εκείνη ρώτησε τον Νίκο ποιος από τους δύο ετοίμασε τη συνταγή. Όταν εκείνος της απάντησε πως η ιδέα ήταν του Στάθη Σχίζα, εκείνη απάντησε: «Στάθη να σε ρωτήσω κάτι; Κοίταξέ με λίγο», χωρίς ωστόσο να τραβά την προσοχή του.
«Στάθη, είσαι αγενέστατος. Σου μιλάνε δύο κυρίες και δεν απαντάς. Κοίταξέ μας Στάθη», επέμενε η Διονυσία, για να «πειράξει» τον πρώην νικητή του Survivor που ήταν αφοσιωμένος στη μαγειρική.
Αφού είδε ότι η «μέθοδός» της δεν είχε αποτέλεσμα, ξέσπασε σε γέλια μαζί με την Αμάντα.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.